1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Niko u Partizanu nema prava da ulogu favorita prepusti Radničkom!

Objavljeno: 16.04.19 u 18:01

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra Radnički u polufinalu Kupa Srbije.

Trener Partizana na današnjoj konferenciji za medije rekao je da Partizan očekuje utakmica sezone.

Očekuje nas najbitniji meč ove sezone. Ako pogledamo u kojoj se situaciji nalazimo ovaj meč za nas ima specifičnu težinu. Dobrim igrama u kupu možemo mnogo toga da popravimo kada je u pitanju ova sezona, rekao je Savo Milošević.

Trener crno-belih naveo je da je ekipa u usponu i da stvari idu na bolje. Iz tog razloga ne može da prepusti ulogu favorita Nišlijama.

– Da li će to biti dovoljno protiv Radničkog, videćemo. Radnički je pokazao zavidan kvalitet. Radi se o iskusnom timu koji je u mnogim aspektima u prednosti. Ne možemo da im prepustimo ulogu favorita, jer na to nemamo pravo. Niko od nas u klubu. Nezavidna je situacija jer Radnički nema opterećenje uloge favorita. Verujem da imamo kvalitet, istakao je Milošević.

Milošević je od strane novinara upitan zbog čega je Radnički u prednosti.

– Jeste li videli stanje na tabeli? Radnički je ove sezone pokazao veću konstantnost i kontinuitet rezultata tokom cele godine. To ništa ne mora da znai ali to moramo da vrednujemo. Ne tražim alibi, već realno sagledavam situaciju, poručuje trener crno-belih.

Utakmica će se igrati u sredu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

0
0

1 Komentara

  1. PA I NEMA PRAVO !! KAKAV
    FAVORIT. JEDAN DRINCIC !?
    MI IMAMO BOLJI TIM. MI SMO PARTIZAN. A DALI IMAMO TRENERA VIDECEMO
    SAVO ,ILI JESI ILI NISI ZA
    PARTIZAN. VIDECEMO DANAS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter