0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Brajton poražen u derbiju začelja, Kardif blizu sigurne zone (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.19 u 22:41

U odloženom meču 31. kola Premijer lige u derbiju začelja sastali su se Brajton i Kardif.

Kardif je uspeo da slavi i na taj način priđe Brajtonu na dva boda zaostatka u odnosu na mesto koje garantuje opstanak, te gosti mogu da budu zadovoljni učinkom.

Već u drugom minutu Brajton je imao priliku preko Solomona Branča da ugrozi gol Kardifa, ali je fudbaler domaćeg tima šutirao pored stative. U nastavku se igralo pretežno na sredini terena, a obe ekipe su igrale dobro u odbrani. Gosti su iskoristili trenutak nepažnje odbrane i došli do prednosti u 22. minutu. Junior Hojlet je poslao loptu Natanijelu Mendez-Laingu, a on sa ivice šesnaesterca poslao loptu u ‘rašlje’. Nastavak nam je doneo ponovo igru na sredinin terena, te do kraja poluvremena nije bilo promena.

Pet minuta trebalo je Kardifu da uveća vođstvo. Brajton je pre toga imao nekoliko polušansi, ali nisu uspeli da ih krunišu golom, a onda je u 50 minutu Šon Morison glavom poslao loptu u gol Rajana za 0:2. U nastavku je Kardif kontrolisao igru i posed llopte, te je ispustio priliku da upravo Kardifu pobegne na pet bodova od opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter