0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Drago mi je da smo brzo odreagovali nakon gola; MILOVANOVIĆ: Zvezda je kaznila naše greške…

Objavljeno: 16.04.19 u 19:15

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije okončana je pobedom Crvene zvezde.

Izabranici Vladana Milojevića su sa 4:1 savladali lučansku Mladost i tako sebi u dobroj meri trasirali put ka finalu najmasovnijeg takmičenja.

Trener domaće ekipe bio je zadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali na putu ka osvajanje trofeja koji čekaju sedam godina.

– Većim delom smo kontrolisali utakmicu imali smo rezultat. Međutim, ono što smo rekao i u najavi meča dobilo je potvrdu danas, da Mladost ima možda i najbolju kotru kod nas. Desila se situacija gde smo primili taj gol, a je dobro i što je nakon toga usledila reakcija. Častitao bih i mojim i igračima Mladosti i poželeo sve najbolje, rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane trener Mladosti istakao je da su njegovi igrači morali bolje da iskoriste prilike koje su imali.

– Moram da naglasim da smo mi u Kupu uradili dosta toga. U prva tri kola smo igrali sa superligaškim timovima i svi mečevi su bili na njihovim terenima. Praktično sa tri pobede na gostovanjima stigli smo do polufinala. Tu smo naišli na Zvezdu koja je nadmoćna u konkurenciji našeg fudbala, počeo je Milovanović, pa dodao:

– Kada u prvom poluvremenu pri rezultato 1:0 za njih uspeju da izvade loptu sa gol linije, to jednostavno protiv Zvezde ne bi smelo da se ne iskoristi. Kod 1:1 smo brzo primili gol iz prekida koje smo juče vežbali i na 2:1 ne iskoristimo zicer, normalno je da će Zvezda to da kazni. Svaka im čast na pobedi, idemo dalje i probaćemo 15. maja da im se suprostavimo i da ih pobedimo u Lučanima.

Revanš ovih tima na programu je za skoro meseca dana u Lučanima, a pobednik će se na stadionu ‘Čair’ susresti sa boljim iz dvomeča između Partizana i Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter