0
Domaći fudbal

OBELEŽEN VELIKI JUBILEJ: Pet članova Partizanovog ‘Kluba 100’ i tri člana ‘Kluba 200’

Objavljeno: 15.04.19 u 15:53

U trofejnoj sali Fudbalskog kluba Partizan obeležen je jubilej povodom fudbalera koji su odigrali više od 100, odnosno 200 mečeva u crno-belom dresu.

Među igračima koji su odigrali više od 100 utakmica su Filip Kljajić (107), Nemanja (G) Miletić (129), Zoran Tošić (125), Danilo Pantić (148) Nemanja (R) Miletić sa 101 utakmicom, dok su brojku od 200 mečeva „prebacili“ Miroslav Vulićević (214), Milan Smiljanić (233), kao i Vladimir Stojković (220).

Pre nego što su uručena priznanja fudbalerima Partizana se obratio Miloar Vučelić, predsednik kluba, koji je istakao da njegove igrače očekuje važan meč protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije:

 Pojedinici koji su danas ovde, bili su i direktni učesnici u njegovom osvajanju, a za ovaj klub pored njega, donosili titule i duple krune, igrali Evropu i sada ušli u taj čuveni Klub 100 i Klub 200. Ima mnogo igrača koji su svojim igranjem dali doprinos Partizanu i takođe upisali veliki broj utakmica, ali koji sada nisu u ovom timu, a koje takođe pozdravljamo. Oni koju su do nedavno bili sa nama i činili neizostavnu kariku ovog tima po učinku i broju utakmica su takođe i Nebojša Kića Kosović i Marko Janković, istakao je Vučelić

(Youtube/Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter