0
ATP

FOTO: STARSPORT

ČUDAN POTEZ ĐOKOVIĆA: Povratak najomraženijeg! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.19 u 15:16

Pepe Imaz, teniski trener i takozvani „guru“, ponovo sarađuje sa Đokovićima.

Imaz je prvo od 2013. godine sarađivao sa mlađim Đokovićem, Markom, da bi tri godine kasnije, nakon što je Novak osvojio Rolan Garos, postao deo štaba i aktuelnog svetskog „broja jedan“.

Kako je usledio neshvatljivi pad tokom kog Novak nije bio ni bleda senka sebe samog, Imaz je na leto 2018. godine napustio Novakov tim, a od tad nije bilo detaljnijih informacija ni o njegovoj saradnji sa Markom Đokovićem, inače članom Imazove akademije, pre nekoliko dana, kada su on i Marko zajedno učestvovali kao predavači na teniskom kursu škole Blundel: 

Druga potvrda saradnje stigla je danas:

Naime, kao što vidite na fotografiji iznad, Imaz je uslikan kako naslonjen na zid posmatra trening Marka Đokovića, a pred dubl meč koji su braća odigrala protiv Huan-Sebastijana Kabala i Roberta Faraha.

Interesantno, Đokovići su ovaj meč izgubili osvojivši samo četiri gema za čitav meč – 6:1, 6:3.

Biće interesantno videti kako će Đoković nastupiti u Monte Karlu, kao i kako će na sve ovo reagovati Marjan Vajda, s obzirom na to da je slovački stručnjak od Novaka tražio da prekine saradnju sa Imazom ukoliko ga želi ponovo u svom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter