0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NBA: Bruklin iznenadio Filu i stigao do ‘brejka’ na startu plej-ofa, Bobijevi saigrači ‘čačkali’ telefon (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.19 u 00:17

Već na startu plej-ofa došlo je do ‘iznenađenja’.

Košarkaši Bruklina uspeli su da slave rezultatom 111:102 na gostovanju Filadefliji.

Već na startu meča gosti su pokazali da žele ‘brejkom’ da otvore ovu seriju, a nakon 12 minuta provedenih na parketu oni su imali prednost od devet poena (31:22). Uspeli su Netsi do kraja da održe prednost i dođu do važnog trijumfa. Malo ko je mogao očekivati ovako slab start Seventisiksersa koji nisu uspeli da se ‘dignu’ do kraja. Priliku za popravni oni će imati pred svojim navijačima u noći između ponedeljka i utorka, za kad je zakazana druga utakmica.

Srpski centar Boban Marjanović za skoro 16 minuta na parketu postigao je 13 poena, uz tri skoka, četiri asistencije, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. U sastavu File najefikasniji bio je Džimi Batler sa 36 poena, a imao je i devet skokova, dok je Džoel Embid nanizao 22 uz 15 skokova. U sastavu Bruklina bilo je nekoliko veoma raspoloženih igrača, Rasel je postigao 26 poena, Levert 23, a Spenser Dinvidi 18, dok je Džo Heris postigao 13.

(VIDEO:YouTube/Hosue of Highlights)

Na današnjoj utakmici viđeno je i nešto, što se do sada nije dešavalo često tokom mečeva najjače košarkaške lige na svetu. Toti je svojevremeno gol proslavio selfijem, potom su isto učinili i neki drugi fudbaleri, a sada je ova ‘zaraza’ stigla je i u NBA. Igrači Filadelfije Džoel Embid i Amir Džonson tokom trajanja meča zabalvljali su se gledajući u mobilni telefon. Da li je razlog bila dosada ili nešto više, tek izgleda da im zbivanja na terenu nisu bila preterano zanimljiva za njih dvojicu…

(VIDEO:YouTube/Hosue of Highlights)

NBA – PLEJ-OF

Subota

Filadelfija – Bruklin 102:111

23.00 Toronto – Orlando

Nedelja

02.00 Golden Stejt – Los Anđeles Klipers
04.30 Denver – San Antonio
19.00 Boston – Indijana
21.30 Portland – Oklahoma

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter