1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS, PLEJ-OF: Partizan odličan, mreža sačuvana nakon skoro dva meseca!

Objavljeno: 13.04.19 u 20:54

Crno-beli su na startu plej-ofa upisali trijumf i nakon skoro dva meseca prvi put bez primljenog gola.

Rezultatom 3:0 je Partizan porazio Čukarički.

Na samom startu je Čukarički pokazao želju za nadmetanjem, prvi su i zapretili gosti već u 3. minutu kada je Nemanja Miletić u poslednjem momentu otklonio opasnost pošto je Tedić odlično istrčao kontru, ali lopta nije stigla do njega u ključnom momentu.

Miletić je umalo u 13. minutu uz dosta sreće postigao pogodak, u želji da centrira uputio je udarac iz mrtvog ugla i pogodio malu mrežu, ali spolja. Pet minuta kasnije je u prilici bio i Goran Zakarić ali nije uspeo da glavom savlada Belića.

Najbolju šansu za Čukarički Tedić je propustio u 25. minutu kada je usamljen primio loptu, pokušao da lobuje Vladimira Stojkovića sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla kraj stative golmana crno-belih.

FOTO: STARSPORT

Kao što je to slučaj bio i u pretoposlednjeg kolu regularnog dela kada su se sastale ove dve ekipe, do prednosti prva dolazi domaća. I tada je vođstvo klubu iz Humske doneo najefikasniji igrač tima, tada u 33. minutu, a sada dva ranije. Nakon što je loptu primio okrenut leđima ka golu Brđana, momak sa Zelenortskih ostrva je odložio na stranu do Slobana Uroševića. Nastavio je da se kreće Rikardo ka golu, a bek mu je pravovremeno poslao loptu. Fintom šuta napadač je zalomio protivničke defanzivce i loptu poslao u nebranjeni deo gola koji brani Belić.

Čukarički je krenuo sa centra u drugo poluvreme utakmice u Humskoj.

Odlično su crno-beli otvorili drugo poluvreme utakmice u Humskoj. Veći deo posla odradio je Zakarić koji je odlično pratio situaciju u odbrani Čukaričkog. Krenuo je u trk Goran Zakarić, pa se vratio i zastao, otišao i korak nazad, pa ponovo istrčao i dobio sjajan pas u prazan prostor od Danila Pantića. Belić je imao itekako dobru reakciju na pokušaj Zakarića i najpre odbranio, ali se lopta vratila u noge reprezentativca Bosne i Hercegovine koji je onda bio precizniji.

FOTO: STARSPORT

Ognjen Mudrinski je izbio sam pred Vladimira Stojkovića u 59. minutu, ali je oklevao, okrenuo se i uposlio Luku Lukovića koji je gađao sa takođe par metara udaljenosti, ali je golman domaćeg tima sjajno odreagovao i izbacio loptu u korner.

Čukarički je imao još nekoliko prilika, ali je Partizan utakmicu i definitivno rešio u 87. minutu. Saša Ilić je majstorskim potezom uposlio Zdjelara koji je rutinski savladao Belića.

Partizan – Čukarički 3:0 (1:0)
/Rikardo 31, Zakarić 52, Zdjelar 87/

Stadion: Partizana.
Gledalaca: Igra se bez prisustva publike.
Sudija: Novica Anđelovski.

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić (od 85. Smiljanić) – Zakarić (od 73. S. Ilić), Ivanović (od 64. Tošić), Pantić – Gomeš.

Čukarički (4-2-3-1): Belić – Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac – Docić, Đorđević (od 56. Luković) – Ovusu, Stojanović, Kajević (od 68. Kovač) – Tedić (od 56. Mudrinski).

SUPERLIGA – 1. kolo, plej-of

Subota
Crvena zvezda – Radnički 3:0 (2:0)
/Boaći 23p, 48, Ben 45p/

Mladost – Napredak 2:1 (1:1)
/Tumbasević 6, Radivojević 51 – Đorić 29/

Partizan – Čukarički 3:0 (1:0)
/Rikardo 31, Zakarić 52, Zdjelar 87/

Vojvodina – Proleter 0:1 (0:0)
/Čović 70/

SUPERLIGA – 1. kolo, plej-aut

Petak
Spartak – Rad 2:0 (1:0)
/Tufegdžić 30, 55/

Subota
Radnik – Bačka 1:1 (1:0)
/Stamenković 18 – Đeloš 78/

Voždovac – Zemun 2:2 (2:1)
/Stuparević 4, Luković 21 – Vučić 42 PEN, Kukuličić 87/

Mačva – Dinamo Vranje 2:0 (1:0)
/Gavrić 12, Šušnjar 82/

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter