0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRIVOKAPIĆ: Upozoravao sam na euforiju – imali smo želju i htenje, ali to nije dovoljno za pobedu

Objavljeno: 13.04.19 u 22:18

U gradskom derbiju ‘stara dama’ je doživela poraz.

Proleter je bio bolji od Vojvodine i slavio je rezultatom 0:1, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Posle poraza njegovog tima od Proletera, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je tokom čitave nedelje upozoravao igrače da izađu iz euforije nastale posle pobede nad Partizanom i plasmana u plej-of Super lige Srbije.

– Ostvarili smo primaran cilj koji je bio zacrtan uoči početka ove polusezone, a to je plasman u plej-of. Tokom čitave ove nedelje, upozoravao sam na to da nas je zahvatila blaga euforija zbog tog uspeha, iako smatram da to ni nije nešto posebno, jer Vojvodina treba da slavi nešto mnogo više od plasmana u plej-of. Međutim, s obzirom na to kakvo je bilo stanje, posle utakmice protiv Partizana smo slavili možda i previše, što se odrazilo na ovu utakmicu. Imali smo želju i htenje, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi Proleter, kome i ovog puta čestitam na plasmanu u plej-of i večerašnjoj pobedi. Drugi cilj koji je bio postavljen ispred mene jeste uvođenje mladih igrača u tim, što donekle ispunjavam, a to je put kojim ćemo nastaviti. Nadam se samo da će to ispratiti i rezultati, izjavio je Krivokapić.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Napretka u Kruševcu, a taj meč igraće se u subotu, sa početkom u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter