0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Došlo je vreme za početak bitke za Evroligu, prenos na dve televizije!

Objavljeno: 12.04.19 u 08:50

U centru pažnje je prvi meč finalne serije regionalnog šampionata.

Kao što je to bio slučaj i sa polufinalnim duelima ‘večitih’ i sada ćete dešavanja iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ moći da pratite na dve televizije.

Prva utakmica finalna ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti zakazana je za večeras od 19 časova, a prenos je na prvom kanalu Arene sport, ali će ovaj duel prenositi i televizije O2.

Na drugom kanalu ove televizije od 2.30 nakon ponoći možete pratiti meč MLS lige između Čikaga i Vankuvera, a na trećem kanalu od 19 sati je prenos prijateljske futsal utakmice između Srbije i Brazila.

Od 21 sat na prvom kanalu Sport kluba je prenos meča Premijer lige između Lestera i Njukasla, dok je od 20 sati na trečem kanalu drugi duel finalne serije Evrokupa između Albe i Valensije.

Uvodnu utakmicu 29. kola nemačke Bundeslige između Nirnberga i Šalkea možete pratiti na drugom kanalu Eurosporta od 20.30 časova.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter