0
ATP

JANKO TIPSAREVIĆ BRITANCIMA: Novaka mrzi da bude ‘loš momak’!

Objavljeno: 12.04.19 u 20:40

Novak Đoković je odlično počeo novu sezonu, osvojio je Australijan open, a onda je usledio pad.

Sada svetske medije zanima to šta se događa sa srpskim asom. U odgovoru na to pitanje pozvali su Janka Tipsarevića, dobrog Novakovog prijatelja i nekada saigrača iz reprezentacije Srbije.

– Voleo bih da kažem moje lično mišljenje. Ne znam da li bi se Novak usaglasio. Pitali su se svi zašto je Novak udario u zid. Postoji psihološki umor, osvojio je Rolan Garos, nešto čemu je težio godinama. Ipak, mislim da je glavni razlog povreda, iako ljudi okrivljiju gurua i način njegove ishrane. Kada vas nešto boli, potpuno ste demotivisani, da ne kažem ludi. Ne donosite prave odluke. Kombinacija povrede i mentalnog umora je nešto kroz šta je prolazio osam meseci – rekao je Janko Tipsarević za britanski ‘Telegraf’.

Nekada najtalentovaniji srpski teniser je istakao da Nole ne voli da bude ‘loš momak’, dok pojedinci uživaju u tome.

– Novak mrzi kada je ‘loš momak’. Ima onih koji u tome uživaju, ali to nije u njegovoj prirodi. On voli da pomaže, a njegova poruka je predstavljena na pogrešan način (smena u vrhu ATP). U medijima je, pogotovo posle izjava Rodžera i Rafe, predstavljen kao momak koji je srušio Krisa. To je uticalo na njega. On ozbiljno shvata svoju poziciju predsednika Saveta ATP. Malo je razočaran jer je pokušao da donese nešto dobro, da bi na kraju bio predstavljen kao zlikovac – zaključio je Tipsarević.

Novak Đoković se sada priprema za masters u Monte Karlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter