0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

IZGUBILI STRPLJENJE: Da li je Piksi sada bliži mestu selektora Srbije? (FOTO)

Objavljeno: 12.04.19 u 17:15

Guangžu R&F je najzad pobedio u Superligi Kine, ali pitanje je da li će to promeniti mišljenje navijača ovog tima…

Mesecima se spekuliše o tome da je sledeći selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Prve spekulacije pojavile su se već pred Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je smenjen Slavoljub Muslin. Ista priča potegnuta je još tokom Lige nacija jesenas, ali od dolaska legendarnog fudbalera na kormilo ‘orlova’ nije bilo ništa.

Verovatno i neće, jer Mladen Krstajić beleži dobre rezultate, iako stvari u reprezentaciji Srbije nisu baš na mestu. Ono što bi moglo da se promeni jeste status Dragana Stojkovića Piksija, naime mnogi su govorili da srpski stručnjak neće na klupu ‘orlova’ zbog ogromnog novca koji zarađuje u Kini. Sada bi mogao da ostane bez posla u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Naime, kako prenose kineski mediji, strpljenje oko Piksija izgubili su navijači. Tako se danas na stadionu Guangžu R&F pojavio transparent na kom je pisalo ‘Stojković aut’. Nezadovoljstvo je usledilo posle loših igara kluba u prva četiri kola kada su zabeležena dva poraza i dva remija. Ipak, četa Dragana Stojkovića je danas slavila protiv Šangaja, a videćemo hoće li to promeniti raspoloženje kod pristalica ‘plavaca’…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter