0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Nastasić spasao Šalke, Srbin zatresao mrežu Nirberga! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.19 u 22:58

Nirnberg i Šalke igrali su derbi začelja na otvaranju 29. kola Bundeslige.
Videlo se da je utakmica važna za oba tima. Ekipe su ušle nervozno i prvo poluvreme nije donelo velika uzbuđenja. U samoj završnici meča viđena su dva brza gola. Srpski reprezentativac spasao je Šalke neugodnog poraza

u nezanimljivom i nesadržajnom prvom poluvremenu jedina situacija vredna pomena desila se u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. Aleksander Nubel je grubim faulom skrivio penal, sudija Robert Kampka je pogledao VAR, ostao je pri svojoj odluci. Hano Behrens je izveo penal, šutirao je u levu stranu, ali se Nubel iskupio za prekršaj i skinuo mu penal.

Kao i u prvom poluvremenu, drugo je takođe donelo najbolje na kraju. Nirnberg je poveo u 83. minutu Juja Kubo je sa bele tačke ispratio centaršut i glavom šutirao u donji levi ugao Nubel je mogao samo da isprati loptu. Matija Nastasić je spasao Šalke poraza u 85. minutu. Naš štoper je nakon kornera i šuta van šesnaesterca jednog od igrača Šalkea bio na pravom mestu i skrenuo loptu u gol gostiju. Šalke se ovim remijem održao u sigurnoj zoni dok Nurberg može da žali jer se nalazi na pretposlednjem mestu sa tri boda zaostatka za Štutgartom i čak sedam za Augsburgom koji je poslednji iznad crte.

Bundesliga 29.kolo

Petak

Nurberg – Šalke 04 1:1 (0:0) (Juja Kobo 83 – Matija Nastasić 85) 

Subota

15:30: Hanover – Borusija Menhengladbah
15:30: Lajpcig – Volfsburg
15:30: Štutgart – Bajer Leverkuzen
15:30: Verder – Frajburg
18:30: Borusija Dortmund – Majnc

Nedelja

13:30: Hofenhajm – Herta
15:30: Dizeldorf – Bajern
18:00: Ajntraht – Augzburg

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter