0
Evropske lige

Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

ALEGRI POTVRDIO: Bez Ronalda na SPAL u borbi za bod koji donosi titulu

Objavljeno: 12.04.19 u 18:29

Juventus bi sutra bodom na gostovanju SPAL-u osvojio osmu uzastopnu titulu šampiona Italije.

Kristijano Ronaldo se povredio u utakmici Portugalije protiv Srbije, ali je uspeo da se oporavi za meč prvog kola četvrtfinale Lige šampiona protiv Ajaksa, kome je i dao gol za 1:1 pred revanš u Torinu.

On će se igrati već u utorak uveče, pa trener Masimilijano Alegri neće ništa rizikovati sa Portugalcem u timu.

Kristijano samo što se vratio posle pauze zbog povrede i ne bi imalo smisla da posle samo tri dana ponovo bude na terenu. To isto važi i za još neke igrače koji su igrali za reprezentacije. Ipak, mogu da kažem da ću izvesti jak tim koji će biti u stanju da odradi sve zadatke – poručio je Alegri.

Juventusu je potreban bod, ali čak i ako ga osvoji, neće biti slavlja, ističe Alegri.

– Ako pobedimo, proslava titule biće odložena. Čeka nas revanš Lige šampiona sa Ajaksom, moramo se koncentrisati na taj meč – poručio je italijanski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter