0
Domaći fudbal

FOTO: FK ZEMUN

ZEMUN PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: Koković poručio – Došao sam da pobedim!

Objavljeno: 11.04.19 u 14:35

Mladi stručnjak nasledio je Dejana Đurđevića u Gornjoj Varoši.

Radomir Koković je od danas i zvanično šef struke Fudbalskog kluba Zemun.

Bivši fudbaler Zemuna i igrač koji je karijeru okončao upravo na Gradskom stadionu danas je predstavljen u klupskim prostorijama zeleno-plavih. Koković se nakon promocije upoznao sa ekipom i odradio prvi trening, a debitovaće na klupi Zemuna u subotu na startu plej-aut faze Superlige protiv Voždovca.

– Imam priliku i čast da predstavim Radeta Kokovića kog pratimo već duže vreme i nadam se da ćemo ovim potezom rešiti pitanje trenera na duže staze u Zemunu. Sa novim i ambicioznim stručnjakom ćemo napraviti plan i program za veliku borbu za opstanak u Superligi. Ne treba puno pričati, dosta je posla pred nama, a pre svega Radetu da poželimo dobrodošlicu i puno sreće u radu, rekao je direktor kluba Milan Drageljević.

Radomir Koković nije krio zadovoljstvo na današnjoj promociji, ali i rešenost da izbori opstanak sa Zemunom.

– Istakao bih da mi je veliko zadovoljstvo što sam ponovo u klubu gde sam završio igračku i počeo trenersku karijeru. Došao sam ovde da pobedim. Ne može prostije od toga, tu sam da pobedim i uradim sve sa svojim stručnim štabom da Zemun ove sezone izbori opstanak. To je naš cilj, a o nekim ciljevima za sledeću sezonu i dugoročnim planovima nećemo sada. Zahtevaću od mojih igrača da prihvate mentalitet pobede. Zahvalan sam rukovodstvu kluba što je u meni prepoznao stručnjaka koji može da doprinese u ostvarenju klupskih ciljva, a već od danas krećemo da radimo na tome, bio je jasan Radomir Koković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter