1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NENAD PERUNIČIĆ OGORČEN: Doživeli smo težak udarac kao sport!

Objavljeno: 10.04.19 u 15:23

Rukometna reprezentacija Srbije igra veoma važan kvalfikacioni meč za Evropkso prvenstvo protiv Hrvatske, ali je ovaj sport doživeo težak udarac.

Utakmica je trebalo da bude odigrana u četvrtak u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ sa početkom u 18 časova. Za meč sa jednom od najboljih selekcija sveta prodato je hiljadu ulaznica, a onda je usledio šok. Umesto u ‘Pioniru’ derbi sa Hrvatima biće odigran u ‘Beogradskoj areni’. Da stvar bude još strašnija, javnost je za ovu promenu saznala na konferenciji KK Crvena zvezda od predsednika tog kluba Nebojše Čovića.

‘Arena’ jeste veća dvorana, ali sigurno da je daleko ‘hladnija’ od ‘Pionira’. Na tu temu kratko se osvrnuo selektor Srbije Nenad Peruničić.

– Kratko ću odgovoriti i neću više pričati o ovoj temi. Iznosim lični stav. Juče smo doživeli težak udarac kao sport. Kao i svaki put razgovarao sam sa momcima i trudićemo se da iz svega izvučemo samo pozitivne stvari – rekao je Peruničić.

Navodno, zbog malog interesovanja odlučeno je da Budućnost odradi trening u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’, a da se rukomet pomeri, baš kao i futsal. Ulaz u ‘Beogradsku arenu’ biće slobodan, a oni koji su već kupili ulaznice, njima će novac biti vraćen.

0
0

1 Komentara

  1. Nije to zbog malog interesovanja, nego zbog Nebojse Covica.. jer misli da su mu vece sanse u pioniru.. Tako da iza svega stoji kratki..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter