1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEMANJA GORDIĆ: Možemo do ‘brejka’ u Beogradu, posle dobijamo ‘košarkaški rat’!

Objavljeno: 10.04.19 u 15:08

U finalu ABA lige gledaćemo reprizu iz prošle sezone, a kada je reč o rezultatu reprizi se nadaju košarkaši Budućnosti.

Jedan od najboljih igrača podgoričkog tima prošle sezone bio je Nemanja Gordić koji kaže da u finalu nema favorita da su šanse podjednake.

– Šanse su jednake, oba tima su tu da osvoje titulu. Po mom mišljenju šanse su podjedanke. Igrama u regularnom toku, oni su se izborili za prednost domaćeg terena. Mi smo, sa druge strane, u plej-ofu podigli nivo igre i nadam se da ćemo nastaviti tako i u finalu – rekao je za ‘Vijesti’, Nemanja Gordić.

Bek Budućnosti ne želi da se osvrće na prošlu sezonu kada je tim iz Podgorice slavio sa 3:1 u seriji.

– To je iza nas, ali je veliko iskustvo za sve one koji smo bili tu i prošle sezone. Trudimo se da to prenesemo i igračima koji su stigli ove sezone i da ih priprimimo za ono što ih čeka u finalu. A čeka nas košarkaški rat i mislim da smo spremni.

Nemanja Gordić veruje da ‘plavi’ mogu do ‘brejka’ u Beogradu.

– Odlučivaće nijanse, obe ekipe su kvalitetne, imaju kvalitetne pojedince. I mi i oni imamo odličan domaći teren, i nadam se da možemo da napravimo jedan brejk u Beogradu koji bi nam dosta značio. Posle toga slede utakmice na domaćem terenu. Ali idemo od meča u meč, u fokusu je sada prva utakmica u petak – istakao je Gordić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter