0
Fudbal

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK: Goleada u Sidneju, Ninkovićevom timu u finišu izmakao trijumf (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.19 u 14:29

Ekipa čiji dres nosi srpski vezista ni u ovom kolu nije uspela da stigne do pobede.

Nakon jednog boda iz prva dva kola, fudbaleri Sidneja pred svojim navijačima igrali su nerešeno, 3:3 protiv Šangaja.

Domaća ekipa vrlo rano stigla je do prednosti, a nakon solo akcije nekadašnji igrač Ajaksa i PSV- a Sim de Jong poslao je loptu u mrežu. U 27. minutu gosti su izjednačili, loptu je Oskar poslao u šesnesterac gde je pogodio Lu Venžuna koji je istu sproveo u mrežu. Sa bele tačke u 32. minutu Le Fondre je doneo novu prednost Sidneju, da bi nakon centaršuta Hulka izjednačio Ju Kai u 36. minutu utakmice.

Nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu strelca prvog gola, Holanđanina De Jonga zamenio je srpski internacionalac Miloš Ninković. Australijski tim do novog vođstva stigao je preko Broskea u 84. minutu i kada se činilo da je sve gotovo, ponovo su se gosti probudili. Brazilac Oskar je minut pre kraja regularnog dela poslao sjajn pas do svog zemljaka Kardoza Elkesona koji nije imao težak zadatak da loptu sprovede u mrežu.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

U drugoj utakmici današnjeg programa Hirošima je savladala prvoplasirani Daegu i tako se uključila u trku za prolaz u narednu rundu. Do važne pobede japanski klub stigao je pred svojim navijača, a pitanje pobednika rešene je već u prvom poluvremenu sa dva pogotka. Prvo se u strelce sa jedanaest metara upisao Daglas Vijeira, da bi pitanje pobednika sredinom prvog poluvremena rešio Vatari. Do kraja meča domaći tim ostao je sa igraćem manje jer je isključen Minagava.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

LIGA ŠAMPIONA AZIJE – ISTOK, 3. kolo, rezultati

Grupa F

Hirošima – Daegu 2:0 (2:0)
(Vijeira 10pen, Vatari 26)

14.00 Gvangžu Evergrande – Melburn Viktori

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H

Sidnej – Šangaj SIPG 3:3 (2:2)
(De Jong 3, Le Fondre 32pen, Broske 84 – Lu Venžun 27, Ju Hai 36, Elkeson 89)

13.00 Ulsan Hjundai – Kavasaki

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter