1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SUBOTIĆ NAPUŠTA FRANCUSKU: Čelnici Sent Etjena ne žele da mu produže ugovor

Objavljeno: 09.04.19 u 18:47

Sent Etjen neće nastaviti saradnju sa štoperom.

Kraj takmičenje u Ligi 1 ove sezone ujedno će i predstavljati završetak epizode Nevena Subotića u tom šampionatu.

Kako piše lokalni list ‘Progres‘ čelnici kluba nisu voljni da produže ugovor nekadašnjem srpskom reprezentativcu, koji ističe poslednjeg dana juna. Kap koja je prelila čašu kada je nezadovoljstvo ljudi u klubu sa ‘Žofroa Gišer’ stadiona bila je Nevenova partija protiv Amijena (2:2) ovog vikenda. Njemu je navodno već pronađena zamena u vidu dvadesetjednogodišnjeg Arolda Mukudija iz Avra i pravo čudo bi Srbina moglo da zadrži u redovima zeleno-belih.

Tridesetogodišnji defanzivac biće od leta slobodan u izboru novog kluba, a pojedini francuski mediji već su najavili da bi on mogao da se preseli u Istanbul, u redove tamošnjeg Fenerbahčea. Navodno je sportski direktor tog kluba Damijen Komoli, koji je ranije radio u Sent Etjenu pokazao interesovanje za Subotićevim uslugama. Neven je tokom ove sezone za francuski klub odigrao 28 mečeva i jednom se upisao među strelce.

0
0

1 Komentara

  1. Kokeza daj ga u repku mlad je tek je usao cetdesetu deceniju a i da se bolje proda. A sto je odbio repku kad je bilo najpotrebnije bio je mlad.Ja ga nebu zbao nit pod razno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter