0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

RUKOMETAŠI SE PRESELILI U ARENU: Besplatan ulaz na utakmicu protiv Hrvatske!

Objavljeno: 09.04.19 u 16:59

Došlo je do dve promene samo par dana pred meč.

Rukometni savez Srbije obavestio je javnost da će utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u ‘Štark areni’.

Termin utakmice ostaje isti – četvrtak, 18 časova. Druga promena do koje je došlo tiče se ulaznica, koje su od danas besplatne. Svi oni kojie žele da gledaju ovaj duel moraće da podignu besplatne utlaznice na na blagajni ‘Štark arene’, Bilet servisa, TC ‘Ušće’ i Doma Omladine uz ličnu kartu (jedna lična karta na četiri ulaznice) kako bi prisustvovali utakmici. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice – novac će biti vraćen na blagajni počevši od sutra u podne, pa narednih 30 dana. Navijačima koji su ulaznice kupili putem interneta, povraćaj novca će biti izvršen na karticu ili račun, a za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

– Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene), stoji u poruci Saveza.

Nakon prve dve runde kvalifikacija naša selekcija ima samo jedan bod i ovaj duel može biti presudan kada je u pitanju plasman na Evropsko prvenstvo. Nakon tri dana biće odigran još jedan meč ovih selekcija, u Zadru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter