0
ATP

FOTO: STARSPORT

RANA ELIMINACIJA: Đere zaustavljen u prvom kolu turnira u Maroku

Objavljeno: 09.04.19 u 19:43

Srpski teniser učešće na turniru u Marakešu završio je u prvom kolu.

Đere je poražen u dva seta od Italijana Lorenca Sonega s 6:3, 6:3 za sati i 21 minut na terenu.

Nije Đere imao rešenja na protivnikov ritern tokom prvog seta, gde je u pet servis gemova Italijana osvojio samo tri poena. Tokom drugog seta ponovo je Sonego napravio brejk, ali je Đere već u narednom imao priliku da mu odgovori istom merom. Ipak, Laslo nije iskristio dve vezane brejk lopte, a do kraja meča Sonego je stigao do još jednog te meč rutinski priveo kraju. Italijan će se u narednom kolu turnira serije 250 sastati sa Robinom Haseom iz Holandije.

Nakon novog poraza primetan je blagi pad forme Đerea koji je pre nepuna dva meseca stigao do titule u Riju. Nakon toga dobro izdanje je prikazao i u Sao Paolu, a onda je usledio poraz od Miomira Kecmanovića u drugom kolu Indijan Velsa. Dobra prilika za povratak na pravi put bio je turnir u Marakešu na kom je postavljen za petog nosioca, ali je takmičenje nažalost završio u prvom kolu.

Zanimljivo je i to da je Đere u prvom kolu ovog turnira trebalo da se sastane sa Filipom Krajinovićem, ali je nekadašnji 26. reket sveta odustao od učešća iz ličnih razloga.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter