2
AdmiralBet ABA Liga

KORAK NAPRED: Čelnici ABA lige sutra na sastanku sa evropskim velikanom, takmičenje na Jadranu postaje znatno jače?

Objavljeno: 09.04.19 u 19:27

Iako se činilo da se radi o blefiranju, očigledno nije u tome stvar.

Predstavnici Olimpijakosa i ABA lige sutra će imati sastanak javlja ‘Sportando’.

Dobro obavešteni portal navodi da će sa čelnicima pomenutog regionalnog takmičenja razgovarati Hristos Stavropulos, generalni direktor tima iz Pireja, kao i Nikos Lepeniotis, glavni za marketing u Olimpijakosu.

Priča o prelasku Olimpijakosa aktivirala se tokom kup utakmica protiv Panatinaikosa kada su crveno-beli revoltirani suđenjem i lošim uslovima za igru najavili odlazak u drugo takmičenje.

0
0

2 Komentara

  1. Nije fer prema stalnim ucesnicima ko kako hoce ulazu i izlazi iz Jadraj lige prvo Makabi iz Telaciva pa sad Olipijakos.Nije nikakav napredak posto ce Olimpijakos ucestvovati uevropi a Zvezda ,Patizan, Cedevita, Cibona ostati gde i jesu Jadran liga. Zabrani bim ucesce i nek se biju sa Grckim sudijama i Panateikosom…

    0
    0
    Odgovori
    • Olimpijakos ima A licencu, tako da bi i pored toga da oni budu prvaci ABA lige, jedan tim sa naših prostora imao mjesto u Evroligi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter