0
Evropske lige

IKARDI ODLAZI: Inter u ruci ima četiri karte, jedna je Jović, koju će povući…

Objavljeno: 09.04.19 u 18:15

Inter će se u narednih mesec i po dana grčevito boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a onda sledi renoviranje tima.

Jedan problem je prividno rešen, Mauro Ikardi se vratio u tim. Cilj je plasman u Ligu šampiona, a kada se to dogodi, pa i ne dogodi, sledi rastanak. Argentinac je postao presona non-grata na ‘Đuzepe Meaci’ i nema sumnje da će na leto biti prodat.

Ono što može da raduje navijače ‘neroazure’ jeste velika cifra koju će Inter zaraditi na jednom od najboljih napadača sveta, dovoljno novca da se dovede dostojno pojačanje. Italijanski mediji već spekulišu sa imenima, kažu da su četiri kandidata za zamenu nestašnog ‘gaučosa’.

Jedno od mogućih pojačanja je Luka Jović. Cena Srbina je oko 60 miliona evra, mada Inter ima veliku konkurenciju u velikanima iz Španije Realu i Barseloni, kao i u PSŽ-u i Bajernu iz Minhena. Druga želja Intera je Romelu Lukaku, ali čine se da nije realna ne samo zbog visokog obeštećenja, već i plate koju Belgijanac ima.

Dve realne želje stižu baš iz Serije A. Prva je Edin Džeko, reprezentativac BIH, kog svi već sele iz Rima, a umesto njega dovode Aleksandra Mitrovića. ‘Neroazurima’ dovođenje snažnog napadača ne bi bilo problem, jer cena Džeka nije veća od 20 miliona evra. Za sada u redu stoji samo Vest Hem i čini se da bi ga Inter u ‘dvoboju’ za napadača ‘oduvao’.

Poslednja želja je fenomenalni napadač Atalante Duvan Zapata. Kolumbijac je ove sezone postigao 25 golova i jedan je od najboljih napadača na ‘čizmi’. Nema sumnje da bi Zapata rado prešao u ‘grad mode’, ali pita se tim iz Bergama. Cena sigurno nije mala…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter