3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

BOMBA SA ČIZME: Veliki projekat na pomolu, Teodosić se seli u Italiju

Objavljeno: 09.04.19 u 16:21

Kapiten reprezentacije Srbije rekao je da do Mundobasketa neće potpisati ugovor.

Od momenta kada je napustio Los Anđeles Kliperse selili su Teodosića u razne klubove, a sada se pojavio i jedan novi.

Kako piše rimska ‘La Republika‘ kapiten ‘orlova’ nalazi se na meti Virtusa iz Bolonje, koji ga je stavio na vrh liste želja za narednu sezonu. U klubu koji je obezbedio plasman na Fajnl for FIBA Liga šampiona svesni su da će teško doći do realizacije posla, ali se nadaju da bi transfer mogao da pogura trener tog tima i selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Ipak, finansijske zahteve bi teško Italjani mogli da ispune, a ni takmičenje u Evrokupu koji bi da igra ova ekipa naredne sezone i tako izbori plasman u elitno takmičeje neće verovatno biti privlačno za Teodosića koji ima ponude timova iz Evrolige, pre svih Efesa.

Nakon raskida saradnje do kog je došlo u februaru sa timom iz Los Anđelesa, Teodosić je odigrao samo dve utakmice za reprezentaciju u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo u Kini i odlučio je da do leta ostane slobodan igrač i posveti se pripremama za ovaj turnir.

0
0

3 Komentara

  1. “ Veliki“ zvezdaš! A mogao je ovih 8 utakmica sa Partizanom i Budućnošću da odigra za svoju dušu i Zvezdu, održi formu za svetsko prvenstvo i posle da ode za velike pare u evroligu. Ali , kad bude imao 38 godina. na kraju karijere, neka igra za Crvenu Zvezdu ali iz Vojvoda Stepe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mogao je da dodje i pomogne u teskom trenutku klubu za koji navodno navija, i da postane legenda …
    Nikada bolji trenutak nece biti od ovog, razocarao milione navijaca i nosi se sa tim…

    0
    0
    Odgovori
    • Nije mogao, jer bi u tih 10ak utakmica svi videli koliko je trenutno los pa se ne bi posle mogao prodati. Ovako odrzava rejting i sprema se za ugovor da se obezbedi jos malo i gotovo… To pomalo podseca na Jokica (ovo pred ugovor), ali mi volimo Tea pa necemo lose o njemu, iako je lazirao i onu povredu pred Evropsko da se sacuva za NBA i ugovor.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter