0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD ŽELEZNIKA: Zvezda dočekuje Budućnost u ‘Pioniru’ zahvaljujući Futsal savezu Srbije!

Objavljeno: 08.04.19 u 10:47

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti sastaće se u repreizi finala ABA lige iz prošle godine, a crveno-beli će domaćini ipak biti u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Dobra vest za navijače Crvene zvezde. Finale ABA lige protiv Budućnosti igraće se u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, iako je postojala mogućnost da se prvi meč zakazan u petak ipak odigra u Železniku. Razlog je bio futsal meč Srbije i Brazila.

Ipak, kako navodi portal ‘Futsal Srbija’ zbog velikog interesovanja za duel sa ‘kariokama’, savez je odlučio da tu utakmicu ipak pomeri u ‘Beogradsku arenu’. Naime, već je rasprodato više od 5.000 ulaznica za ovaj meč i očekuje se da će se prodati bar još toliko, što je dovoljno da se spektakl pomeri u najveću dvoranu u Srbiji.

To znači da će Crvena zvezda ipak dočekati Budućnost u oba meča u hramu košarke ‘Pioniru’. Podsetimo, termini finala ABA lige su 12. i 14. april Beograd, to jest 17. i 19. april Podgorica. Eventualna ‘majstorica’ na programu je 22. aprila u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter