0
Fudbal

LUDNICA U SVLAČIONICI SARAJEVA: Stanojević – Pobedu posvećujemo saigraču obolelom od raka (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.19 u 19:30

Fudbaleri Sarajeva pobedom nad Željezničarom nalaze se nadomak titule u prvenstvu BiH.
Fudbalski klub Sarajevo pobedio je Željezničar u gradskom derbiju Sarajeva. Pobeda od 3:0 bila je najveća ostvarena pobeda nad Željom od osamostaljenja BiH. Igrači gostujuće ekipe nalaze se na prvom mestu sa šest bodova više od drugoplasiranog Zrinjskog i na korak su od titule. U pobedi gostiju upisao se u strelce i novajlija Darko Lazić, on je postigao prvi gol za Sarajevo. 

Lazić je ove sezone došao u prvoplasiranu ekipu Premijer lige BiH, a u timu je od ranije Miloš Stanojević, odlični vezista je treću sezonu u dresu Sarajlija, a postao je jedan od najvažnijih igrača i miljenih ‘Hordi zla’. 

– Mnogo nam znači pobeda nad Željom. Pobeda u gradskom derbiju daje nam vetar u leđa pred samu završnicu sezone. Želimo da našim navijačima donesemo šampionski pehar i da im na taj način zahvalimo za sjajnu podršku koju nam pružaju na domaćem, ali i gostujućem terenu, ističe Stanojević. 

Golman Sarajeva Elvis Džafić oboleo je od raka limfnih čvorova, a Stanojević je saigraču poželeo brz oporavak. 

– Elvis nam mnogo znači, cela ekipa je uz njega i želimo mu brzi oporavak i da nam se što pre vrati. Pobedu nad Željom ekipa posvećuje njemu, ističe Stanojević. 

Naš vezista je igru napustio u 63. minutu zbog povrede, ali će se brzo vratiti na teren. 

Fudbaleri Sarajeva proslavili su pobedu sa navijačima, a potom i u svlačionici, evo kako je to izgledalo. 

Pobedu su igrači Sarajeva posvetili čuvaru mreže uz video poruku. 

Foto: FK Sarajevo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter