0
Fudbal

LŠ AZIJE – ZAPAD: Klubovi iz Emirata bez trijumfa, Al Duhail sa Benatiom može do drugog kruga

Objavljeno: 08.04.19 u 19:44

Počelo je treće kolo azijske Lige šampiona, utakmicama na zapadu gde domaćini nisu bili preterano uspešni.

U prve dve utakmice treće runde igrala su dva kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali nijedan nije stigao do sva tri boda. Al Ain je gostovao Al Duhailu, čiju odbranu predvodi bivši štoper Bajerna i Juventusa Mehdi Benatija, kome su dali dva gola, ali na kraju nisu slavili.

Katarski tim je, čak, imao vođstvo od dva gola. Prvi put se mreža Al Aina zatresla već u devetom minutu kada je Budiaf postigao gol, a tu prednost je duplirao El Arabi u 32. minutu.

Ipak, tim iz Emirata je smanjio zaostatak četiri minuta kasnije golom Marufa, a bod im je doneo švedski napadač Markus Berg, pogotkom u 58. minutu.

Drugi tim iz UAE, Al Vasl, loše se proveo ugostivši iranski Zob Ahan. Iako su poveli golom Kaneda u 16. minutu, u nastavku su doživeli potpuni fijasko.

Samo dva minuta kasnije rezutltat je izjednačio Osaguona, a preokret gostima već do kraja poluvremena doneo je Motahari u 35. minutu. I pored napada domaćih i pokušaja da dođu makar do boda, tačku na ovaj meč stavio je Buhamdan u 86. minutu za konačnih 1:3.

Liga šampiona Azije, 3. kolo:

Grupa A

Al Vasl – Zob Ahan 1:3 (1:2)
(Kanedo 14 – Osaguona 16, Motahari 35, Buhamdan 86)

19.15 Al Nasr – Al Zavr

Grupa C

Al Duhail – Al Ain 2:2 (2:1)
(Budiaf 9, El Arabi 32 – Maruf 36, Berg 58)

19.00 Esteglal – Al Hilal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter