0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Tjaning slavio, Džonatan dvostruki strelac za Tedu

Objavljeno: 07.04.19 u 11:32

U četvrtom kolu Superlige Kine snage su odmerili Dalian Jifang i Tijanjin Teda. Gosti su bili bolji tokom većeg dela meča i opravdano slavili sa 1:2.

Statistika je bila na strani gostiju u meču dva tima sa sredine tabele. Poveli su fudbaleri Tianjina u 15. minutu golom Džonatana u 15. minutu. Iskoristio je Brazilac dodavanje Franka Ačamponga da donese prednost svom timu. Do poluvremena su mreže mirovale i gosti su otišli na odmor uz minimalnu prednost.

Njiša Mušekvi poravnao je rezultat u 52. minutu na dodavanje Mingjian Žaoa. U završnici meča gosti su stvarali pritisak i imali kontrolu lopte i igre. Dobru igru ponovo je krunisao Džonatan koji je postavio konačan rezultat 1:2. Domaći sastav je nakon četri kola u donjem delu tabele, dok je Tianjin nakon pobede nad Guanžu RF danas ušao u mini seriju sa dve vezane pobede i nalazi se na osmom mestu na tabeli.

U juče odigranim mečevima Guanžu Evergrande je u gradskom derbiju pobedio RF sa 2:0, a Tijanjin Tianhaj je odigrao nerešeno sa Hebejom. Dan ranije sastali su se Peking GUoan i juangsu Suning domaći tim slavio je sa 3:0, Šangaj SIPG je dočekao Čonging lifan, gosti su slavili sa 2:3, dok je Šenžen odigrao 1:1 sa Šandong Luneng.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter