0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Macva (Sabac) Beograd, 29.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PADA I PROLETER: Lider pobedom hvata zalet za finiš šampionske trke

Objavljeno: 07.04.19 u 11:01

Crvena zvezda je spremna da ostvari novi uspeh, a ponovo u sastavu Vladana Milojevića slede rotacije zbog kažnjenih igrača.

Pobeda pred plej-of i podelu bodova za mirniji nastavak šampionske trke. Jasan zadatak imaju igrači Crvene zvezde večeras od 19.00 časova pred svojim navijačima protiv Proletera, a pored uloge favorita Trener Vladan Milojević je upozorio ekipu da gosti iz Novog Sada mogu da budu nezgodan rival ukoliko se od starta ne krene punim gasom.

Kako saznaje HotSport uslediće nekoliko promena zbog kažnjenih igrača i u kombinaciji nisu Filip Stojković, Srđan Babić i Dušan Jovančić, a njihova mesta zauzeće Milan Gajić, Nemanja MIlunović i Branko Jovičić.

Crveno-beli su ovaj deo sezone odradili besprekorno, a želja je da se stavi tačka i ima potreban mir pred finiš šampionske trke u kojoj je primarna overa prvog mesta i zatim plasman u finale Kupa Srbije. Večeras verovatno sledi opcija sa dva klasična napadača i zajedno se očekuju Ričmond Boaći i Milan Pavkov, mada priliku čeka i mladi Dejan Joveljić.

Projektovan sastav: Borjan, Gajić, Savić, Milunović, Rodić, Čaušić, Jovičić, Ben, Marin, Boaći, Pavkov (Joveljić)

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter