0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Gradski derbi Kanavaru, Stojković i dalje čeka prvu pobedu u sezoni!

Objavljeno: 06.04.19 u 15:30

U derbiju okruga sastali su se Gvanžu Evergrande i Gvanžu RF. U pobedi od 2:0 za Gvanžu Evergrande dva puta u strelce se upisao Anderson Taliska, dok gosti mogu da zahvale odličnom golmanu Čengu Juleju što poraz nije bio ubedljiviji.

Izabranici Fabija Kanavara zasluženo slavili sa 2:0 i u potpunosti su opravdali ulogu favorita. Ovom pobedom potvrdili su drugu poziciju, dok će naš Dragan Stojković tražit prvu pobedu u sezoni u nekom narednom meču. Naš trener u ovom meču nije računao na pomoć Duška Tošića koji se nije našao u protokolu.

Napadali su domaći tokom prvog poluvremena, imali nekoliko šansi da ugroze gol gostiju. Već u 13 minutu uspeo je Anderson Taliska da postigne gol i donese prednost Evergrandeu koji je nije ispuštao do kraja poluvremena.

Dragan Stojković je odlučio da drugo poluvreme počne ofanzivnije, te je umesto štopera Huang Žengjua ušao vezista Čen Žišao u pokušaju da gosti dođu do gola i poravnaju rezultat. Hong je imao priliku na samom početku drugog poluvremena, Jangliu je sa druge strane istrčao kontru, ali nije uspeo da ozbiljnije ugrozi gol Er Efa. Han Ćao je šutirao nakon centaršuta glavom, a golman gostiju je odlično odreagovao i sačuvao svoju mrežu nakon udarca domaćih sa nekih pet metara.

Nastavili su domaći da prete, imao je Paulinjo nekoliko prilika i u prvih 8 minuta domaći su izveli tri kornera, a za to je najzaslužniji odličnan golman Čeng. Opsada gola donela im je gol u 61. minutu kada je Anderson Taliska šutirao uz desnu stativu na dodavanje Han Čaoa. Gosti su imali nekoliko udaraca sa distance, ali su bili veoma neprecizni u nastavku meča. U 72. minutu još jednom se istakao Čeng Julei koji je najzaslužniji što prednost domaćih nije veća. Šutirao je Taliska, a još jednom je golman gostiju bio na visini zadatka. Na kraju zasluženo je u gradskom derbiju slavio Evergrande. 

U drugom meču dana igrali su Tjanjin Tanhaj i Hebej, utakmica je završena rezultatom 0:0. Dok je meč Vuhan Žal – Henjan Janjea odložen.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter