0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Ko će u finale ABA lige, Crvena zvezda ili Partizan?

Objavljeno: 06.04.19 u 08:30

Bogat sportski program je pred nama, a jedan meč je sigurno šlager večeri, naravno ‘večiti’ košarkaški derbi.

Danas su svi pogledi ljubitelja sporta u Srbiji okrenuti ka košarci i večitom derbiju u kom će snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan. Popravnog više nema, pobednik današnjeg meča plasiraće se u finale ABA lige i ostati u borbi za šampionsku titulu i plasman u Evroligu. Utakmica se igra od 18 časova uz prenos na dve TV stanice ‘O2’ i ‘Areni sport’.

Kada je reč o fudbalu krećemo od ‘Arene sport’ gde u 18 časova počinje veliki derbi Serije A između Juventusa i Milana. Tu nije kraj derbijima, pola sata kasnije na Eurosportu je prenos možda i odlučujućeg meča u borbi za titulu Bundeslige između Bajerna i Borusije iz Dortmunda.

Kraj derbija obeležiće spektakl dana u kom Barselona dočekuje Atletiko Madrid. Meč se igra od 20.45 na Sport klubu jedan.

Od ostalih sportova izdvajamo NBA ligu i duel Milvokija i Bruklina na Sport klubu tri od 23 časa. Evo kompletnog TV programa kada je reč o sportu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter