3
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

ROUZ ZBOG CRNE GORE ŽELI DA NAPUSTI FUDBAL: Biće kažnjeni onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu!

Objavljeno: 06.04.19 u 12:32

Fudbalska reprezentacija Engleske demolirala je Crnu Goru u Podgorici sa 5:1, a evo dve nedelje se priča o skandalu na stadionu Pod Goricom.

Naime, navijači Crne Gore vređali su tamnopute fudbalere ‘gordog albiona’, a o tome je ponovo govorio levi bek Engleza Deni Rouz. On je istakao da je sramotno to što će jedna država biti kažnjena novčano koliko on za jedno veče potroši u Londonu.

– Kada država bude kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu – šta očekivati – rekao je Rouz.

Deni Rouz je rasistički vređan i u Kruševcu 2012. godine na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske. Kako kaže previše je politike uplivalo u sport.

– Programirao sam se tako da mislim da ću igrati još pet ili šest godina… Previše je politike u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Jedva čekam kraj – rekao je Rouz koji ima 28 godina.

0
0

3 Komentara

  1. Mali, ili igraj fudbal ili ga batali i idi u politiku! Usput, i nisi baš našao dabar primjer da palamudiš o rasizmu. Većina ljudi koje si svojim optubama etiketirao, zapravo nikada u životu i ne sretne crnca, kamili teg da osjeća neku netrpeljivost prema tamnoputim osobama. Tvoje palamuđenje o „rasizmu“ na Balkanu ne prolazi jer imamo preča posla… mi se mrzimo međusobno i vi nas u tom smislu ne interesujete!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovoljno je rekao Barns, prvo rijesite svoje dvoriste pa onda napadajte druge… Naravno da sam protiv rasizma ali su ga precerali sa ovim…I pojedinci ne cine vecinu !
    Pozdrav iz Crne Gore

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter