FOTO: YouTube/Printscreen
in , , , ,

ROUZ ZBOG CRNE GORE ŽELI DA NAPUSTI FUDBAL: Biće kažnjeni onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu!

Fudbalska reprezentacija Engleske demolirala je Crnu Goru u Podgorici sa 5:1, a evo dve nedelje se priča o skandalu na stadionu Pod Goricom.

Naime, navijači Crne Gore vređali su tamnopute fudbalere ‘gordog albiona’, a o tome je ponovo govorio levi bek Engleza Deni Rouz. On je istakao da je sramotno to što će jedna država biti kažnjena novčano koliko on za jedno veče potroši u Londonu.

– Kada država bude kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu – šta očekivati – rekao je Rouz.

Deni Rouz je rasistički vređan i u Kruševcu 2012. godine na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske. Kako kaže previše je politike uplivalo u sport.

– Programirao sam se tako da mislim da ću igrati još pet ili šest godina… Previše je politike u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Jedva čekam kraj – rekao je Rouz koji ima 28 godina.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Mali, ili igraj fudbal ili ga batali i idi u politiku! Usput, i nisi baš našao dabar primjer da palamudiš o rasizmu. Većina ljudi koje si svojim optubama etiketirao, zapravo nikada u životu i ne sretne crnca, kamili teg da osjeća neku netrpeljivost prema tamnoputim osobama. Tvoje palamuđenje o „rasizmu“ na Balkanu ne prolazi jer imamo preča posla… mi se mrzimo međusobno i vi nas u tom smislu ne interesujete!

  2. Dovoljno je rekao Barns, prvo rijesite svoje dvoriste pa onda napadajte druge… Naravno da sam protiv rasizma ali su ga precerali sa ovim…I pojedinci ne cine vecinu !
    Pozdrav iz Crne Gore

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT TIKET DANA: Kranodar je kvalitetniji od ‘Grofove’ čete, Karlsrue ide u drugu ligu

DRAGAN ANIČIĆ: Šapčani su ‘napaljeni’ da nas pobede!