1
Evropske lige

FOTO: Sky Sports

BRAVO, ‘LJUBIČASTI’: Fiorentina ne zaboravlja Davidea Astorija!

Objavljeno: 06.04.19 u 10:03

Voleli je ili ne, Fiorentina je ponovo pokazala da je najveći klub u Evropi kada su potezi uprave u pitanju.

Sećate li se Davidea Astorija, štopera Fiorentine, koji je tragično preminuo pred utakmicu ovog kluba sa Udinezeom. Kada se tragedija dogodila uprava ‘viole’ je rešila da pomogne porodici Astori finansijski. Naime, supruga fudbalera nastavila je da prima platu koja je po ugovoru pripadala preminulom igraču.

Sada je Fiorentina napravila novi gest za divljenje. Naime, uprava je u to vreme pregovarala sa Astorijem da produži ugovor do 2022. godine. Što je počela, sada će da završi. Porodica Davidea Astorija dobijaće dogovoreni novac sve do 2022. godine.

Ovakav potez Italijana dodatno dobija na značaju u danima kad se Nant i Kardif Siti tuže zbog nesrećno poginulog napadača Emilijana Sale, koji je iz redova francuskog tima trebalo da se preseli u Vels.

Astori je u martu prošle godine pronađen mrtav u hotelu noć pred utakmicu sa Udinezeom. Utvrđeno je da je preminuo od posledica srčanog udara, a klub ga nije zaboravio.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter