0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Držimo se oprobanog recepta – igramo na goste i golove

Objavljeno: 05.04.19 u 11:40

Dolaskom proleća su nam „zvezde“ naklonjene na kladionici, pa je juče usledio novi pun pogodak, što je lepo zagrevanje za vikend, koji je pred nama i za danas sledi oprobani recept.

SAUTEMPTON – LIVERPUL 2 (1.50)

Nemaju pravo na kiks pored priprema za nastavak takmičenja u Ligi šampiona, pa će gosti izvesti glavne adute sa jasnim ciljem da ostvare pobedu u trci za šampionsku krunu.

MAJNC – FRAJBURG GG (1.70)

Poslednjih sezona mečevi ova dva tima su uglavnom bili bitni u borbi za opstanak, a prema tradiciji golovi na obe strane su zaštitni znak tako da očekujemo novi spektakl.

MINSK – DINAMO (M) 2 (1.60)

Komšijski okršaj u Minsku treba da bude zanimljiv i da gosti opravdaju ulogu favorita upisivanjem pobede pošto se očekuje da ove sezone konačno sruše BATE Borosov, koji je „večiti šampion“ u Belorusiji.

PEKING – JANGSU 3 + (1.60)

U Kini se mečevi za bodove uglavnom igraju sa dosta golova što je neki prosek i u novoj sezoni tako da u prestonici se očekuje efikasna partija dva kluba uz uspeh domacćna.

Ukupna kvota na tiketu je 6.52.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter