0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP SOFIJA: Krajinović se dobro namučio u ‘komšiluku’, ipak u polufinalu

Objavljeno: 05.04.19 u 22:30

Srpski teniser Filip Karijnović plasirao se u polufinale čelendžera u Sofiji pošto je sa 7:6 i 6:4 pobedio Italijana Đanluku Magera.

Mučio se Filip protiv 179. igrača sveta. Ipak, na kraju je slavio i igraće u polufinalu čelendžera u Sofiji. Italijan Magera prvi je stigao do ‘brejka’, poveo je sa 3:1, a u prvom setu je imao prednost od 5:2. Ipak, Krajinović je uspeo da vrati ‘brejk’ i stigne do izjednačenja 6:6. Daleko kocentrisaniji u odlučujujućim momentima bio je Srbin koji je sa 7:2 rešio prvi set.

Drugi set je takođe počeo ‘brejkom’ za Magera, ali je odmah usledio ‘ribrejk’ Krajinovića. Pri rezultatu 4:3, Krajinović je propustio ‘brejk’ šansu, te je Italijan stigao do izjednačenja 4:4. Filip je u sledećem gemu spasio čak pet ‘brejk’ lopti, a onda oduzeo servis rivalu za konačnih 6:4 – u setovima 2:0.

U polufinalu turnira u Sofiji Filip Krajinović će igrati ponovo protiv Italijana, ovoga puta Robertom Makorom koji je 207. na ATP listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter