0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

RADOMIR ANTIĆ: Od kada je to Luka Modrić najbolji? To što je dobio ‘Zlatnu loptu’ nema smisla!

Objavljeno: 04.04.19 u 17:55

Proslavljeni srpski trener i nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić govorio je o Realu, Barseloni i Atletiko Madridu.

Reč Radomira Antića ima težinu u Španiji, a kako da je nema kada je sa Atletiko Madridom osvojio titulu prvaka, a u svojoj bogatoj karijeri trenirao je i dva najveća tamošnja tima Real Madrid i Barselonu. Srbin je sada javno kritikovao tri španska giganta, ali i zvanično najboljeg fudbalera sveta Luku Modrića.

– Apsurdno je to da nijedan od tri najveća španska kluba ne razmišlja o dovođenju najboljeg organizatora igre na svetu Kevina De Brujnea. Od kada je to Luka Modrić najbolji? To što je dobio ‘Zlatnu loptu’ uopšte nema smisla. Niti asistira, niti daje golove… Potrebni su im igrači poput De Brujnea, igrači koji će da teraju druge da igraju bolje – rekao je Radomir Antić.

Srpski stručnjak smatra da je Antonio Grizman potrebniji Realu nego Barseloni, da bi na ‘Kamp Nou’ sedeo na klupi.

– Grizman je ‘plejmejker’, a Barselona igra bez klasičnih vezista. Ako ga dovedu, završiće na klupi jer za njega neće biti mesta u timu – istakao je Radomir Antić.

Da li se slažete sa Radomirom Antićem?

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter