0
Košarka

LUDAK SVOJE VRSTE, SRBI MU NISU TALIČNI: Greg Popovič isključen nakon 63 sekunde! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.19 u 09:37

Greg Popovič isključen je po drugi put na poslednja tri meča, i to opet na susretu koji je njegov San Antonio igrao protiv tima za koji nastupa reprezentativac Srbije.

Legendarni Pop iz nekog razloga je već u drugom minutu utakmice protiv Nagetsa toliko izgubio živce da nije dobio samo tehničku već je morao da napusti parket.

Do sukoba je došlo tokom tajm-auta, kada je trener San Antonija ušao na parket i započeo raspravu sa sudijom Markom Ajoteom.

Kako prenosi Ilajas Sports Biro, Popovič je prvi trener koji je isključen u prva dva minuta utakmice još od 2012. godine, kada je pokojni Flip Sanders, tada trener Vašington Vizardsa, morao da napusti klupu minut i 46 sekundi po početku utakmice.

Prethodno, Popovič je isključen protiv Sakramento Kingsa za koji nastupaju Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica , ali je na tom meču uspeo da ostane na klupi do početka treće četvrtine.

HotSport možete da pratite i na Instagramu – hvala na poverenju!

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter