0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUBILEJ U CRNOJ GORI: Partizan na obeležavanju 100-godišnjice kluba…

Objavljeno: 04.04.19 u 21:43

Fudbalski klub Partizan gostovaće početkom maja u Crnoj Gori gde će odigrati prijateljsku utakmicu.

Velika armija navijača Partizana iz Crne Gore moći će ponovo da vidi crno-bele na delu. Podsetimo, ‘parni valjak’ je prošlog leta u okviru kvalfikacija za Ligu Evrope gostovao Rudaru iz Pljevalja u Nikšiću, a 6. maja će u Danilovgrad.

Naime, tamošnji klub Iskra slavi 100 godina postojanja. Kao deo proslave odigraće prijateljsku utakmicu sa Partizanom. Meč bi trebalo da se odigra 6. maja, mada pošto crno-beli igraju utakmicu 35. kola Superlige Srbije, možda meč bude pomeren za dan ili dva. Takođe, tom prilikom u Danilovgradu će na stadionu biti postavljeni reflektori.

Zagovornik meča bio je Risto Lakić, nekadašnji desni bek Budućnosti i Partizana. Takođe, prve korake u Istri napravio je nekadašnji napadač ‘parnog valjka’ Petar Škuletić.

Partizan je protiv Iskre igrao 1995. godine u Kupu Jugoslavije i pobedio je sa 10:0 u Humskoj, dok je u Danilovgradu bilo 3:0 za crno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter