4
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO ZA HS: Pogledajte kako će izgledati novi ‘Čair’, na radost Nišlija! (FOTO)

Objavljeno: 04.04.19 u 20:00

Radnički ove sezone beleži odlične rezultate, ali njih ne prati i adekvatna infrastruktura. To će se po svemu sudeći uskoro promeniti. 
Skupština grada Niša usvojila je predlog o rekonstrukciji stadiona Čair. Niški hram fudbala uskoro bi mogao drastično drugačije da izgleda saznaje HotSport iz izvora bliskih gradu na Nišavi. Obezbeđena su i sredstva za završetak stadiona. 

FOTO: HOTSPORT

Kako naš portal saznaje, Skupština grada Niša je usvojila predlog i već su obezbeđena sredstva oko 18 miliona dinara, dok ostatak daje država. Pored konačnog završetka zapadne tribine stadiona Čair, radiće se i na ostale tri tribine koje su izgrađene 2011. godine, a koje su usled nezavršetka radova drastično lošem stanju. Gradski stadion u Nišu dobiće i novu tartan stazu na kojoj će raditi niški atletičari, stadion na kome trenutno nastupa Radnički biće u potpunosti pokriven.  

Ipak, ono što je predstavljalo najveći kamen spoticanja za niškog superligaša jeste teren, u okviru ovih radova, saznajemo da će doći do promene travnate podloge, uvođenja drenaže i grejača terena, te će stadion Radničkog u potpunosti ispunjavati sve uslove za takmičenja pod UEFA okriljem, a takođe će na njemu moći da se igraju i utakmice reprezentacije. 

 

0
0

4 Komentara

  1. Katastrofa! Ovo je arhitektura iz 19 veka! Predizborna lagurija za Nislije. Ne nasedajte, ni od ovoga nema nista! Prica o 9 stadiona je na dodji mi stapu. Kad budu izbori prosli, sve ce se brzo zaboraviti i ovo preci u novu, 33-cu arhivsku predizbornu laz. Kako jacaju predizborne turbulencije tako se i pojavljuju ovakve nebuloze!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter