0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA DERBI KOLA: Milošević vratio Rikarda na staro mesto, Krunić Partizanovog klinca zamenio Zvezdinim (SASTAVI)

Objavljeno: 03.04.19 u 17:59

Derbi pretpolsenjeg kola regularnog dela igra se na stadionu u Humskoj.

Fudbaleri Partizana dočekuju gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Ova utakmica dolazi domaćem timu nakon loše serije i negativnog niza, a so na ranu dodatno im je dosuo poraz u prethodnom kolu od Napretka (0:1). Sa druge strane ekipa Sime Krunića nastavila je sa dobrim partijama i prethodnog vikenda kada je na Banovom brdu pao Radnik (2:0). Važnosti ovog duela doprinosi i odnos na tabeli, crno-beli su četvrti sa 51 bodom, a Brđani se nalaze na mestu iznad sa dva boda prednost, tako će ovaj duel presuditi koja ekipa će sa koje pozicije u plej-of.

Kada su satavi u pitanju gosti neće moći da računaju na usluge vezistu Veljka Birmančevića i golmana Nemanju Stevanovića koji su na pozajmici iz Partizana i koji nemaju pravo nastupa protiv matičnog kluba, a umesto kojih će igrati Luković i Belić. Šef stručnog štaba domaće ekipe Savo Milošević neće moći da računa na napadača Nemanju Nikolića koji mora da ‘očisti karotne’.

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 19 časova, glavni arbitar je Jovan Šegrt, a evo i sastava:

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Vulićević, Valijente, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Zakarić, Tošić, Pantić – Rikardo.
Rezerve: Kljajić, Georgijević, Šehović, Ivanović, Ilić, Ostojić, Smiljanić

ČUKARIČKI (4-3-3): Belić – M. Stevanović, Kopitović, Šapić, Bogosavac – Docić, Kajević, Stojanović – Luković, Ovusu, Mudrinski.
Rezerve: Mićović, Tedić, Šarić, Vidosavljević, Puškarić, Đorđević, Veličković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter