0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Denković za tri minuta slomio Zemunce, Zmajevi minimalcem slavili na Banjici

Objavljeno: 03.04.19 u 18:11

Utakmicama na Gradskom stadionu u Zemunu i stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ podignuta je zavesa na 29. kolo elitnog ranga domaćeg fudbala.

Pobede u pretposlednjem kolu regularnog dela izvojevle su gostujuće ekipe, subotički Spartak i Voždovac.

Golubovi su nastavili niz pobeda koji je započeo pre pet kola i danas protiv Zemuna. Kao i u prethodnoj utakmici ‘na krovu’ protiv Voždovca ekipa Zemuna je uspela da odoli tokom prvog poluvremena, ali je u drugom ipak pala. Slična priča viđena je na Gradskom stadionu, a junak gostiju bio je Stefan Denković. Dvadesetsedmogodišni napadač je golovima u 70. i 73. minutu doneo svojoj ekipi tri boda i rešio pitanje pobednika.

Nakon ove pobede puleni Predraga Rogana nalaze se na deobi osme pozicije sa ekipom Radnika, a Subotičani imaju bolji skor u međusobnim duelima. Sa druge strane ekipa Radnika ima utakmicu manje, a koji igraju danas od 18 sati protiv Vojvodine, a ukoliko obe ekipe završe sa istim brojem bodova Spartak će ići u plej-of. Ekipa Zemuna nastavila je negativnu seriju i ukoliko ne pronađu način da podignu formu puleni Dejana Đurđevića će gledati ka Prvoj ligi Srbije.

FOTO: STARSPORT

U grupu kandidata za mesto u plej-ofu sada je ušao i Voždovac koji je zahvaljujući minilanoj pobedi na Banjici stigao do novih bodova. Zmajevi su do gola vrednog tri boda stigli sredinom drugog poluvremena i to nakon odbitka. Čuvar mreže domaćih Dušan Marković odbranio je udarac Filipa Stuparevića, ali je igrač Votforda koji je na pozajmici u Zaplanjskoj odbitak poslao u mrežu. Voždovac se posle ove utakmice nalazi na bod ispod crte i u poslednjem kolu bi morale da se slože kockice kako bi se oni našli u gornjem delu tabele.

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbije) (VIDEO:YouTube/Superliga Srbije)

SUPERLIGA, 29. kolo

Sreda
Rad – Voždovac 0:1 (0:0)
(Stuparević 63)

Zemun – Spartak 0:2 (0:0)
(Denković 70, 73)

17.00 Bačka – Crvena zvezda
18.00 Mačva – Radnički
18.00 Mladost Lučani – Napredak
18.00 Proleter – Dinamo
18.00 Radnik – Vojvodina
19.00 Partizan – Čukarički

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter