1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NESTVARAN GOL ZVEZDINOG BRAZILCA: Ze Markos pogodio sa pola terena! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.19 u 22:26

Sjajno se snašao mladi defanzivac.

Nije uspeo da se izbori Brazilac za mesto u zvezdi pa je priliku za sebe morao da potraži na novom kaljenju u komšiluku.

U današnjoj pobedi njegovog Grblja na gostovanju Mornaru rezultatom 4:2, štoper je učestovao jednim golom, i to kakvim… Izneo je loptu od svog kaznenog prostora, a malo nakon što je prešao polovinu igrališa Ze Markos odlučio je da uputi udarac. Nije bila najbolja pozicija, a lopta koja je dugo letela na kraju je prevarila golmana domaće ekipe koji se nije nadao ovakvom epilogu. Ze Markos je na taj način postigao zasigurno najlepši gol u karijeri koji možete videti na 00:48 ovog snimka:

(VIDEO:YouTube/MNESPORT)

Nakon pozajmice u Radu, Brazilac je ove zime prosleđen u Grbalj iz Radanovića. Na realizaicji ovog posla insistirao je nekadašnji as kluba iz Ljutice Bogdana, a sada sportski direktora crnogorskog prvoligaša Branko Bošković.

0
0

1 Komentara

  1. Hahahaha, pa nije se ni on nadao nego je pokusao da centrira. Tacno vidis da gleda kome da ubaci i onda cudjenje kad je promenila smer…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter