0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Igra se vanredno kolo širom Evrope, predlažemo četiri ‘keca’

Objavljeno: 03.04.19 u 11:30

Sinoć su u potpunosti podbacili favoriti širom Evrope i nastavili tradiciju da nisu baš raspolozeni preko radne nedelje, a sledi popravni i nova prilika da budemo ponovo uspešni.

MONPELJE – GENGAMP 1 (1.80)

Posle poraza u finalu Liga Kupa gosti su još više uzdrmani i pred završnu misiju pokušaja opstanka moraju da jure bodove, ali domaća ekipa hoće po svaku cenu tri boda za izlazak u Evropu.

SASUOLO – KJEVO 1 (1.70)

Jesu ispali, mada se retko kada predaju igrači iz Verone, tako da komšijama neće da bude lagan posao, ali pred svojim navijačima trebalo bi da poentiraju.

SEVILJA – ALAVES 1 (1.60)

Nisu igrali loše sa Valensijom, ali su se ispromašivali tako da sledi popravni za Sevilju sa rivalom koji igra promenljivo i kvalitet je na strani domaćina, što bi trebalo da potvrde sa upisivanjem tri boda.

PROLETER – DINAMO VRANJE 1 (1.50)

U Novom Sadu imaju meč loptu za overu plasmana u plej-of i verovatno se neće kockati pošto u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi tako da se očekuje uspeh ekipe Dragana Radojčića.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter