0
Domaći fudbal

FOTO: FK Zemun

ĐURĐEVIĆ NAKON PORAZA: Videlo se svetlo na kraju tunela, ali sada nije dobro; ROGAN: Nema opuštanja!

Objavljeno: 03.04.19 u 20:07

U pretposlednjem kolu ligaške faze Superlige Srbije Zemun je od Spartaka poražen rezultatom 2:0.

Dvostruki strelac za Subotičane bio je Stefan Denković i to u razmaku od tri minuta.

Haotičan period igre domaćina rezultirao je golovima Spartaka koji su i odlučili utakmicu. Taj deo meča je apostrofirao i šef struke Zemuna, Dejan Đurđević:

– Pre svega čestitke kolegi na zasluženoj pobedi. Opšti utisak je da je ‘takmičarskija’ ekipa pobedila. Nije tu bilo neke lepote. Bili smo dominantniji prvo poluvreme, i u igri i pasu. Kvalitetno smo i izlazili, ali je realizacija je problem. Užasno nam je teško da postignemo gol, a kada je tako onda je teško i pobediti. U drugom poluvremenu se nismo dobro namestili, primili dva gola iz izgubljenih lopti na našoj polovini. Imamo dosta problema i sve je teža i teža situacija. Videlo se svetlo na kraju tunela, ali kako idu stvari ovo definitivno nije dobro, izjavio je Dejan Đurđević.

Više razloga za zadovoljstvo imao je Predrag Rogan.

– Znali smo da nas čeka izuzetno teška utakmica i da kvalitet Zemuna ne odgovara položaju na tabeli. Na kraju se čini da smo lagano pobedili ali verujte da nije tako bilo. Mislim da je presudio promašaj Nemanje Vučića kod 0:0, zatim je Denković postigao dva gola i rutinski smo priveli utakmicu kraju. Stalno ističem da još uvek ništa nije gotovo, okrećemo se sutrašnjem treningu i narednoj utakmici. Nema opuštanja, a Zemunu želim sve najbolje, ovde sam proveo lepu godinu, rekao je trener ‘golubova’.

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbije)

Nakon ovog kola Zemunci se nalaze na poslednjem mestu sa 18 bodova, dok je Spartak deveti i nalazi se u grupi timova koji konkurišu za osmu poziciju i plasman plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter