3
Domaći fudbal

VUČIĆ NAJAVIO BOLJE DANE: Superligaši dobijaju stadione po UEFA standardima!

Objavljeno: 02.04.19 u 19:04

Superliga Srbije od nove sezone nosiće ime Ling Long Tajers Superliga Srbije, nema sumnje da za našu ligu stižu bolji dani. 
Pored naslovnog sponzorstva koje će naš elitni fudbalski rang dobiti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje još noviteta koji će podići standarde u Superligi. Predsednik Vučić najavio je da će naša zemlja dobiti devet novih stadiona po standardima UEFA. Na taj način Srbija bi mogla da konkuriše za organizaciju velikih takmičenja u fudbalu. 

– Ispunićemo sve što smo najavili, gradski stadioni po UEFA standardima u devet gradova u Srbiji. Koliko se sećam u planu su Vranje, Leskovac, Kragujevac, Kraljevo, Loznica, Zaječar, SUbotica, Novi Sad i još jedan grad, rekao je Vučić uz dodatak da će se raditi izgradnja stadiona u još jednom gradu, čijeg imena sada ne može da se seti. 

0
0

3 Komentara

  1. A u Zrenjaninu na čuvenom stadionu u Karađorđevom parku ministarka Zorana Mihalovic izgradila novu atletsku stazu,skratila fudbalski teren,koji skoro da i nema travu,više liči na neku džombastu blatušu sa periferije grada.Treba da je sramota Janjića i Santovca! Zato naša talentovana deca brane boje Partizana,Zvezde,Čukaričkog,Vojvodine…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ciribu ciriba abraka dabra,za rad novih stadiona veci porez skuplja struja skuplje gorivo(zbog sankcija sad venecueli)e moja srbijo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter