0
Domaći fudbal

FOTO: RADOMIR JOVANOVIĆ

BOJAN ZOGOVIĆ: Zvezdi ne možemo da pretimo, odlično igramo kući i nadamo se pobedi!

Objavljeno: 02.04.19 u 19:50

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige u Bačkoj Palanci.
Jedan od najiskusnijih u redovima OFK Bačke je Bojan Zogović odlični čuvar mreže. Bačkopalančani u poslednjem periodu igraju toplo hladno, ali je samopouzdanje pred meč sa Zvezdom na visokom nivou. 

– Nije nam prijao poraz protiv Proletera. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali smo ostali sa igračem manje i nije bilo mnogo toga što smo mogli da uradimo u nastavku meča kako bismo sprečili poraz. Pre toga na našem terenu savladali smo ubedljivo Dinamo iz Vranja sa 5:1, na našem terenu igramo dobro, ulazimo sa visokom dozom samopouzdanja u meč protiv šampiona, rekao je Zogović za HotSport

Tridesetogodišnji crnogorac standardan je ove sezone u Bačkoj, pre toga je u našoj zemlji nastupao za Metalac, Novi Pazar, Radnički i Rad. Odlično zna kakva atmosfera očekuje njega i saigrače u sutrašnjem meču na stadionu ‘Slavko Maletin Vava‘ . 

– Čast je igrati protiv Zvezde, odlično su predstavljali Srbiju u Ligi šampiona. Crvenoj zvezdi se nikada ne preti, ali vera u pobedu postoji.  Imamo odličnu ekipu sa dosta mladih igrača, a tu smo i mi iskusniji. Naše je da uz maksimalnu dozu zalaganja na terenu iskoristimo priliku da se na najbolji način predstavimo našoj publici i sportskoj srbiji pošaljemo lepu sliku sa stadiona u Bačkoj Palanci.  rekao je Zogović. 

Zoran Govedarica u meču neće moći da računa na Srđana Grabeža zbog povrede i Milana Makarića koji odražuje kartone. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter