0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTRAJK U VRANJU: Fudbaleri blokiraju centar grada, nezadovoljstvo dostiglo vrhunac!

Objavljeno: 01.04.19 u 13:17

Loša finansijska situacija navele je igrače na ovakav potez.

Uz podršku čelnika kluba fudbaleri Dinama iz Vranja danas od 14.30 održaće protest u centru grada.

Ovaj klub nalazi se u krizi, a nakon višemesečnog kašnjenja plata svi su odlučili da obustave svoje obaveze i treninge i protestom daju signal nadležnima. Već dugo traje nezadovoljstvo u taboru superligaša, a kao uzrok svega navodi se negativan odnos grada prema klubu. U saopštenju Vranjanaca navodi se da se igračima duguju tri plate.

Sutra, u 14:30, uprava Dinama zajedno sa fudbalerima započeće protestnu šetnju ispred Robne kuće. Cilj protesta jeste smena većnika za sport Nenada Đorđevića, kako bi sport u Vranju, a ne samo Dinamo, mogao da funkcioniše i opstane. Pozivamo sve građane i navijače našeg kluba, kao i sve ljubitelje ne samo fudbala već sporta uopšte da se priključe protestu, navodi se u saopštenju Dinama.

Dinamo je posle nekoliko dobrih utakmica u drugom delu sezone Superlige doživeo dva poraza od Bačke i Vojvodine, a u pretposlednjem kolu koje se igra u sredu oni se sastaju u Novom Sadu sa Proleterom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter