1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALFIKACIJE ZA EP: Srbija bez plasmana na završni turnir, Šveđanima Pirova pobeda (FOTO)

Objavljeno: 01.04.19 u 16:30

Odigran je poslednji meč kvalfikacija za Evropsko prvenstvo igrača do 17 godina, nažalost Srbija neće na završni turnir.

U Staroj Pazovi ‘orlićima’ je bila potrebna pobeda protiv selekcije ‘tri krune’, ali je nažalost usledio poraz 2:1. Četa selektora Milana Kuljića dala je sve od sebe, ali je to bilo nedovoljno.

Švedska je povela u 40. minutu iz penala, a strelac gola bio je Prica. ‘Orlići’ su u 89. minutu stigli do izjednačenja pogotkom Kecmanovića, ali kada je naš tim krenuo na sve ili ništa Prica je još jednom ‘poentirao’ i doneo Šveđanima tri boda.

FOTO: STARSPORT

Ipak, za selekciju ‘tri krune’ ovo je bila Pirova pobeda, jer se nisu našli među sedam najbolje drugoplasiranih ekipa. Srbija je svoje takmičenje okončala na trećem mestu.

‘Orlići’ su u prvom kolu pobedili Slovačku, a potom su doživeli poraze od Francuske i Švedske. ‘Galski petlići’ su kao prvi napustili Srbiju sa sve tri pobede.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter