0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpulu i Mihajloviću ‘gori’, vredi probati na Šalke

Objavljeno: 31.03.19 u 11:42

Imali smo lepu seriju i tri pogotka za sedam dana, ali su naš juče izdali favoriti. Danas nastavljamo sa ciljem da ostvarimo pun pogodak poslednjeg dana marta.

LIVERPUL – TOTENHEM 1 (1.60)

Domaćin posle uspeha velikog rivala Mančester sitija juče u Londonu mora da juri pobedu i preskoče ‘petlove’ koji su veoma dobra ekipa, ali potera za titulom je imperativ domaćina.

VOŽDOVAC – ZEMUN 1 (1.60)

Dugo gosti nisu osetili slast pobede, jos od finiša prvog dela sezone kada su bili bolji baš od ‘zmajeva’, koji su na svom terenu dobri i žele revanš uz upisivanje tri boda.

HANOVER – ŠALKE 2 (1.80)

Nema dileme da je za goste ovo veoma bitna predstava da pokušaju da dođu do tri boda u cilju opstanka, a bez obzira što domaćin ispada u niži rang, neće izaći sa ‘belom zastavom’.

BOLONJA – SASUOLO 1 (2.10)

Ekipa Siniše Mihajlovića ima jasan zadatak da kod kuće sruši rivala koji je u mirnoj luci i popravi mesto na tabeli pošto sledi finiš borbe za opstanak što je najvažniji zadatak za srpskog stručnjaka.

Ukupna kvota na tiketu je 9.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter