in , ,

BOKS: Džiniću zlato Evro Kupa u Bijeljini

Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić napravio je iznenađenje turnira Evro Kupa koji se od 28. do 30. marta 2019. održavalo u Bijeljini.

Džinić je osvojio zlatnu medalju u srednjoj kategoriji za Srbiju. Ovaj mladi bokser rođen je i živi u Zvorniku (Republika Srpska), ali zahvaljujući državljanstvu Srbije boksuje za našu zemlju.

– Presrećan sam jer sam osvojio zlato za Srbiju u konkurenciji 20 zemalja. Nakon nekoliko ciklusa priprema sa reprezentacijom Srbije, nastavio sam treninge u rodnom Zvorniku sa mojim trenerom Mirkom Ždralom i spremno dočekao turnir u Bijeljini. Nakon tri pobede na Evro Kupu osvojio sam zlato za Srbiju što me čini veoma ponosim i srećnim.

– Sledeće takmičenje na kome kao i na svakom stremim ka pobedničkom postolju je Beogradski pobednik u Beogradu, nakon toga i Prvenstvo Srbije u Prokuplju. Sledi puno novih izazova, radiću na tome da ih dočekam maksimalno spreman i nastavim priču koju sam započeo u Bijeljini – istakao je mladi bokser Filip Džinić.

Džinic potiče iz škole boksa BK Obilić iz Zvornika, kod mladog trenera Mirka Ždrala, ali je sa punoletstvom dobio državljanstvo Srbije, kao i ostali bokseri iz ovog kluba.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEŠTO ŠTO SE JAKO RETKO VIĐA: Fudbaler Porta postigao gol i srušio se na zemlju! (VIDEO)

SUPERLIGA KINE: Šangaj Šenhua nastavio sjajan niz gostiju