0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Zvezda pobedila u fudbalu, Partizan u košarci, Džeko divljao, a Arnautović otkrio zašto ne peva

Objavljeno: 30.03.19 u 23:41

Dan za nama obeležio je odlazak fudbalera Partizana, kao i pobeda Zvezde u fudbalu, ali i pobeda Partizana u Košarci. 

Partizan je ostao bez standardnog prvotimca Nebojše Kosovića. Posledice jurnjave crno-belih za dobijanje evropske licence direktno se vidi u ovom potezu čelnika iz Humske koji su inkasirali pola miliona evra, ali i ostali bez jednog od standardnijih u veznom redu. Kako prelazni rok u Kazahstanu traje do 1. aprila, Kosović će se odmah preseliti u Almati gde je sezona počela krajem ovog meseca, a završava se krajem novembra.

Napadač Vesthema Marko Arnautović otkrio je neke do sada nepoznate detalje. Austrijska štampa ovih dana puna je delova dokumentarca o Marku Arnautoviću, pogotov je interesantan deo bio onaj o tome zbog čega austrijski reprezentativac pred utakmice nacionalnog tima nikada ne peva himnu te zemlje.

– Pitaju me zašto ne pevam naglas austrijsku himnu, a ja im kažem da sam fubaler, a ne pevač. Pevam je u sebi, rekao je Arnautović. 

Iako su prethodnih dana strani mediji pisali o utrkivanju ponudama evropskih velikana za Luku Jovića, sportski direktor Ajntrahta je demantovao tu priču. Prema rečimaFredija Bobića, interesovanje postoji ali njedna ponuda još uvek nije stigla.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine dospeo je u centar pažnje italijanske javnosti povodom njihovih saznanja o sukobu sa saigračem Stefanom El Šaravijem u meču protiv SPAL-a koji je Roma izgubila sa 2:1. Iako je taj susret igraj još pre reprezentativne pauze, italijanski mediji prenose detalje iz svlačionice zbog kojih je Edin Džeko kažnjen od strane kluba.

Košarkaši Partizana pobedili su u drugoj utakmici polufinalne serije Crvenu zvezdu, te ih očekuje treći meč naredne nedelje. Sa druge strane, fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Mačve na stadionu Rajko Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter